МБАЛ – Лом с награда за значим принос в опазване на общественото здравеРъководството на МБАЛ – Лом с плакет за значим принос в опазване на общественото здраве 

Трима професионалисти по здравни грижи в Лом с признание по повод Световния ден на сестринството

На празнична церемония, организирана от Регионалната колегия на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи в Монтана, по повод Световния ден на сестринството ръководството на МБАЛ – Лом получи плакет за значим принос в опазване на общественото здраве.  

В категория "Професионалист по здравни грижи на 2021г." бе наградена старшата медицинска сестра на Отделение по психиатрия – Петя Стефанова, акушерката Натали Ачкова – Драганова и медицинската сестра от Отделението по анестезиология и интензивно лечение Виолета Манчева. Те получиха признание за високия професионализъм и всеотдайност в условията на пандемия, за ангажираността, постоянството и съпричастността в професията.

 Към днешна дата, лечебната дейност и здравните грижи в МБАЛ – Лом се осъществяват от 237 професионалисти по здравни грижи, 46 лекари, 1 психолог, 4 кинезитерапевти.

Ръководството на МБАЛ „Свети Николай Чудотворец” Лом поздравява целия екип медицински сестри, професионалисти по здравни грижи и на всички колеги, желае да са все така отдадени и сплотени в мисията си.


  • Сподели!

МБАЛ ЛОМ

Новини свързани с МБАЛ "Св. Николай Чудотворец"